Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 20. Az év 141. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739423. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Motorola Backflip okostelefon – Motoblur kezelőfelülettel

Motorola Backflip okostelefon – Motoblur kezelőfelülettel
Infovilág

A Motoblur Android-alapú tartalomszolgáltatásával a használók még több élményhez juthatnak mobiltelefonjukon keresztül. A közösségi oldalak egyszerűbb használata, a képernyő személyre szabása mind-mind a kényelmet növelik. A Motoblur tökéletes megoldás kapcsolatok, üzenetek, és képek szinkronizálására – legyen szó a Facebookról, a MySpace-ről, a Twitter-ről, a Gmail-ről, otthoni vagy üzleti levelezésről – a mobiltelefon kezdőképernyőjén azonnal megjelennek a frissítések. A Motoblur tartalom alapú szolgáltatása rövidíti az alkalmazások rendezésére szánt időt.

A Backflip-et átfordítható qwerty-billentyűzettel és nagy felbontású 3.1” HVGA kijelzővel látták el. A gyors és egyszerű keresés céljából a Backtrack-gomb áll a használók rendelkezésére. A Backtrack-érintőpanel a mobiltelefon hátoldalán kapott helyet; segítségével az érintőképernyőt szabadon hagyva, böngészhető a web, kereshető sms, e-mail vagy más, telefonon tárolt tartalom.

Ha a flip átfordul, a mobiltelefon mini állványként funkcionál: a zenehallgatás, fotók vagy videók nézegetése így még izgalmasabb.  A Backflip akár ébresztőórává is alakítható egyetlen mozdulattal.Teljes html-kereső fut a Backflip 3.1 hüvelyk átmérőjű, nagyfelbontású kijelzőjén, a gyors böngészést pedig 3G és Wi-Fi támogatja. Az Android Market-ről több mint 18 ezer alkalmazás és widget tölthető le, a Backflip így minden tekintetben a használó igényeire alakítható. Az 5 megapixeles kamerával, flash vakuval ellátott mobiltelefonnal bárhol gyönyörű képeket készíthetünk, a végeredmény pedig akár azonnal feltölthető a közösségi oldalak bármelyikére.

A mobiltelefon elvesztése esetén az adatok nem tűnnek el, mivel a Motoblur kezelőfelületén megadott használónév és jelszó gondoskodik a biztonságról. Elvesztés esetén a kapcsolatok és az üzenetek is isszaállíthatók.

A Motorola Backflip mobiltelefon már ebben a negyedévben megjelenik a kínálatban.

Címkék