Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2024. május 1. Az év 122. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739404. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Bécs-schönbrunni kombinált belépők

Bécs-schönbrunni kombinált belépők
Infovilág
Az új jeggyel a Grand Tour-on lehet részt venni, vagyis a császári család privát és fogadószobái mellett a Schönbrunni Kastély legszebb, Mária Terézia korabeli termeit is megtekinthetik a látogatók. A jegyár a hangos idegenvezető készülék használatát is tartalmazza. Egy hónapon belül ugyanezzel a jeggyel a Schönbrunni Állatkertbe is ellátogathatnak az érdeklődők.

Elsősorban családoknak dolgozták ki a „Schloss Schönbrunn erleben“ kombinált jegyet, amellyel egy hónapon belül az állatkertbe, valamint a Schönbrunni Kastély Gyermekmúzeumába lehet belépni 17 (felnőtt), illetve 8 euróért (gyerek). Ez mintegy 15%-os megtakarítás.

Szintén kedvelt jegyfajta a már évekkel ezelőtt bevezetett Winter Pass, amit azoknak szánnak, akik mérsékelt áron sok mindent szeretnének látni. Ezzel a jeggyel ugyanis 25 (felnőtt), illetve 12 euróért (gyerek) – tehát jó harmadával olcsóbban – lehet megnézni a Schönbrunni Kastélyt, a Wagenburgot, az állatkertet, a pálmaházat valamint a sivatag házát (Wüstenhaus). Akárcsak az előbbiek, ez a jegy is egy hónapig érvényes.

Címkék