Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. május 2. Az év 123. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739405. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A T-Systems Debrecenben – a tudás egy fedél alatt

A T-Systems Debrecenben – a tudás egy fedél alatt
Infovilág

Ilosvai Péter.„Ma az összes munkatársunk elfoglalta helyét új irodaházunkban. Reméljük, nem csupán az egyedülálló munkakörülmények, de az általunk megteremtett kiemelkedő karrierlehetőségek és képzéseink is garantálják, hogy a kollégák megtalálják számításaikat vállalatunknál, és hosszú távra rendezkedjenek be új helyükön” – mondta Ilosvai Péter, az IT Services Hungary ügyvezető igazgatója.


A T-Systems leányvállalata, az országosan 1800 embert foglalkoztató, budapesti és debreceni központtal működő IT Services Hungary rendszerintegrációs és info-kommunikációs technológia területeken (ICT) szolgálja ki nemzetközi ügyfeleit. A T-Systems az informatikai és kommunikációs technológiai piacvezető vállalataként tudásösztönző befektetéseivel hosszú távra tervez Magyarországon.

A több mint 10 ezer négyzetméteres irodaház a Debreceni Egyetem és az üzleti szféra együttműködésén alapuló komplexumban, a Tudásparkban kapott helyet. A négymilliárd forintos beruházás több szempontból is kiemelkedő értéket képvisel: a teljes telekterület három ötöde zöldfelület, a kiemelten magas adatbiztonsági és technológiai követelmények kielégítésére 400 kilométer kábelt építettek ne, a magas szintű rendelkezésre állás a hét minden napján 24 órában biztosított, mindamellett, hogy az épület a mozgássérültek számára is akadálytalan.

Címkék