Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 3. Az év 124. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739406. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

eSATA- és USB-csatoló a 32 GB-os Verbatim-tárolón

eSATA- és USB-csatoló a 32 GB-os Verbatim-tárolón
Infovilág

A Verbatim kombinált SSD-meghajtójának eSATA-csatlakozója akár 60 MB/mp olvasási, és 25 MB/mp írási sebességre képes; a hagyományos USB 2.0 csatlakozóval 26 MB/mp olvasási és 15 MB/mp írási sebesség érhető el. Kézenfekvő nagy mennyiségű adat mentésére és mozgatására, adatbázisok, kép-, hang- és videófájlok könnyedén hordozhatók a kombinált SSD-meghajtóval. Az eSATA a nagy adatsebességet biztosítja, így akár az eszközön is szerkeszthetők anyagaink, míg az USB-csatoló lehetővé teszi, hogy akkor is használjuk a tárolót, ha épp nincs eSATA-csatlakozóval felszerelt számítógép a környéken.

Azok is használhatják az eszközt, akiknek számítógépében régebbi típusú eSATA-csatoló van, amely nem biztosít áramellátást. Ilyenkor, a mellékelt kábellel egy USB-portra is rácsatlakoztatható a kombinált SSD-meghajtó, és az adatforgalom a nagysebességű eSATA-csatlakozón zajlik, az eszköz működéséhez szükséges áram az USB-kábelen keresztül érkezik.

A tárolóeszközbe integrált EasyLock-szoftver 256 bites AES-titkosítással minimálisra csökkenti az adatvesztés és az adatlopás kockázatát. Működése automatikus: ahogy bizalmas dokumentumainkat a Verbatim eSATA/USB-kombinált SSD-meghajtójára másoljuk, vagy mentjük, az EasyLock titkosítja azokat. Így, ha elveszítjük az eszközt, jelszó hiányában az adatokat illetéktelenek nem olvashatják el.

Az eSATA/USB-kombinált SSD-meghajtó Windows, Mac OS és Linux rendszerekkel egyaránt kompatibilis. Mérete mindössze 80×23x9 milliméter, súlya pedig csupán 19 gramm. Két év garancia jár hozzá.

Címkék