Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Logitech: webkameraáradat saját videószoftverrel

Logitech: webkameraáradat saját videószoftverrel
Infovilág

Logitech Webcam Pro9000.A díjnyertes Webcam Pro 9000 autofókuszos Zeiss optikája borotvaéles képeket készít extrém közeli felvételeken is. A két megapixeles HD-érzékelő folyamatos, valósághű képet szolgáltat, akár 720 p-s felbontású videókat, és szoftveres támogatás mellett, akár 8 megapixeles fotók is készíthetők vele. A Logitech RightLight 2 technológiájának köszönhetően, mostoha körülmények között is a lehető legjobb képminőséget szolgáltatja: az intelligens finomhangolásnak hála, a túl sötét és a túl világos környezet sem akadály a videótelefonálás közben. Az avatarok százait, a humoros kiegészítőket, illetve az arckifejezésekhez és mozdulatokhoz idomuló képmásokat kináló Logitech Video Effectsszel pedig könnyedén személyre szabhatjók a beszélgetések körülményei.

A C600 jelű kamera.A Webcam Pro 9000 minden előnyös tulajdonságát élvezhetik azok is, akik rendszeresen utaznak: számukra a Portable Webcam C905 a legjobb választás.A középkategóriás webkamerák is megtalálható a mostani sorozatban; a Webcam C600-at a gyártó HD-minőségű videófelvételek és 8 megapixel felbontású (szoftveres támogatás mellett) pillanatképek előállítására alkalmas, 2 megapixeles érzékelővel és üveglencsékkel szerelte fel. A kamerával HD-minőségű képet rögzíthetünk – akár 720 p-s felbontásút is, ami megfelel a televíziók felbontásának. Ennél a kameránál is segít a Logitech RightLight 2 technológiáj, ha gond van a megvilágítással. A Logitech Video Effects szolgáltatásait a C600 esetében is élvezhetik az optikai eszköz használói.

Az üveglencsés Webcam C500-at 1,3 megapixeles érzékelővel látták el tervezői, szoftveres támogatással 5 megapixeles pillanatképek készítésre alkalmas. A RightLight technológiája automatikusan finomhangolja a képrögzítés paramétereit, így a használók akármilyen fény mellett is "a legjobb arcukat mutathatják"; a Video Effects pedig már csak hab a tortán.

A nevem: C300.Zsebpénzbarát webkamerákat is kínál a Logitech, ezek: a Webcam-sorozat C300, C250 és C200 jelű tagjai. A Webcam C300 szoftveres támogatással 5 megapixel felbontású álló képek készítésére is alkalmas. A beszélgetések hangulatát javítandó, a Video Effects Fun Filters csomagban található hatásokkal, neonszínű mintázatokkal, a halszemeffektussal és hasonlókkal együtt derűsebbé tehetők a videóhívások. A C250-es VGA érzékelőjének köszönhetően (szoftveres támogatással) 1,3 megapixeles felvételek készíthetők. A Logitech Video Effects Fun Filters csomag e kamera használóinak is a rendelkezésre áll. A C200-as tudása hasonló a C250-eséhez.

A Logitech régi szolgáltatása, hogy webkameráit mikrofonnal látja el; a hang minőségét tökéletesítendő, adja a gyártó a RightSound technológiát, így a most felsorolt új webkamerákkal fejhallgató nélküli is élvezhető a tiszta, háttérzaj nélküli beszélgetés.
 
Elegáns, fehér-zöld külső: ez a C200.Az ismertető bevezetőjében említett Logitech Vidről tudni illik, hogy videóhívásra tervezték, egyszerűen, nagyon gyorsan telepíthető, konfigurálható, könnyen kezelhető használói felülettel. A Vid automatikusan felismeri a Logitech webkamerákat. Néhány kattintás és már rendelkezésre is áll a rendszer, külső program telepítésére pedig egyáltalán nincs szükség. A partnerek megkeresése sem okoz gondot: mindössze a másik fél e-mail címét kell megadni, aki – ha elfogadja a levélben érkező meghívást – máris föliratkozik a partnerek közé. Ha mindkét fél bejelentkezik a Vidbe, már kezdődhet is a videócsevegés. A videóhívás kezdeményezéséhez mindössze a partner fényképére kell kattintani, és már „tárcsáz” is a program. A Vid innen letölthető.

Ne feledjük: ha több funkciót, beállítást szeretnénk használni, a Logitech-kamerákkal továbbra is működik a többi azonnali üzenetküldő alkalmazás, a Skype, a Windows Live Messenger, a Yahoo! Messenger és az AIM is. A Logitech-kamerák már kapható új sorozatának árát 110–20 € között határozták meg.

Címkék