Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2024. május 15. Az év 136. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739418. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Maca és társai a férfiasságért – potencianövelők a természettől

Maca és társai a férfiasságért – potencianövelők a természettől
Infovilág

Senki nem tudja, valójában hány férfi küzd a világon potenciaproblémával. Az urológus felkeresése sem mindenki számára logikus lépés. Nagy előny tehát, ha az ember tudja: a nem receptköteles potenciakezelő szerek valódi alternatívái a gyógyszerkonszernek szintetikus készítményeinek. Ezt a tényt a legutóbbi időkben számos klinikai tanulmány is alátámasztotta. Ha tehát egy potenciaproblémával küszködő férfi egészséges és megbízható megoldást szeretne problémájára, a szabadon kapható potenciakezelő szerrel a legjobb „kiszolgálásban részesül”. Ezek a szerek, amelyek rendszerint az Amazonas-medence bennszülöttjeinek gyógyító tradícióin vagy a kínai gyógyászaton alapulnak, gyorsan és egyszerűen beszerezhetők.

Sokan elfogadták már ezt a lehetőséget, és rendkívül sikeresen kezelik merevedési problémáikat természetes növényi szerekkel – gyakran alacsonyabb költséggel, mint ha gyógyszerekkel élnének. A jelenlegi klinikai tanulmányok alapján állítható, hogy a növényi szerek hatása máris túlszárnyalta a szintetikus preparátumokét. További előnyük, hogy azonnal rendelkezésre állnak... Nézzünk néhányat a gyakrabban használt potencianövelő növények közül.

A brazíliai Muira puama (Ptychopetalum olacoides) nevű gyógynövény, amely Mura puama, marapuama, marapama, erőfa és potencia-fa néven is ismert, kitűnik hatékonyságával az erekciós zavarok leküzdésében, de egyre inkább használják mindkét nem libidójának növelésére is. Nem elhanyagolható általános erősítő szerként sem.

A Muira puama bokor, jobban mondva egy kis fa, akár 5 méter magasra is megnőhet, virágai a jázminra emlékeztetően illatoznak. Brazília őslakosai generációk óta használják gyökerét teaként nemi izgatószernek, az impotencia és az erekció zavarainak kezelésére, továbbá az idegrendszer zavarai esetében is.A Muira puamát Európában is használták egy ideig a homeopátiás gyógykezelésben, az angol gyógynövénykönyvben pedig az orvosi gyógyfüvek között ajánlják potencianövelő szerként és az impotencia kezelésére.

A növény az Olacaceae és Ptychopetalum (olacoide-csoport) családjához tartozik. Potencianövelő szer előállítására a törzsét és a gyökereit használják. Hírnevét növényi Viagraként szerezte. Hatását átfogóan vizsgálták a párizsi szexuáltudományi iIntézetben. Kiderült, hogy rendkívül hatásos a szexuális vágy támogatásában és növelésében, valamint az erekció képességének megőrzésében. (Folytatás.)

Címkék