Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2024. május 15. Az év 136. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739418. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Gyermeknap a pesti állatkertben

Gyermeknap a pesti állatkertben
Infovilág

Programok sokaságával várja látogatóit a Fővárosi Állat- és Növénykert május utolsó vasárnapján, a gyermeknapon. Az apróbbak és nagyobbak körében egyaránt nagy népszerűségnek örvendő, több állomásból álló családi vetélkedő mellett színpadi programokkal is készülnek a szervezők. A Főkapunál, a színpadon délelőtt a Garabonciás Együttes, illetve Huzella Péter, délután pedig az Alma Együttes lép a közönség elé, és ugyancsak délután látható a Napraforgó Meseszínpad zenés mesejátéka is.

A gyermeknapi programok mellett természetesen ezen a napon is megtartják a nyári szezon napi programsorozatának szokásos eseményeit, így a fókabemutatót, az elefántetetést a látogatók bevonásával, az óriáskígyó-simogatást és számos más programot is.

A gyermeknaphoz kapcsolódóan a Nagyszikla belsejében működő térhatású mozi műsorkínálatát is kibővítik. Egy harmadik rövidfilmet is műsorra tűznek; az új film a dinoszauruszok világába enged bepillantást, természetesen a gyermekek számára is könnyen érhető, játékos formában.

Címkék