Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Verbatim: három új hangrendszer

Verbatim: három új hangrendszer
Infovilág

A rendszer működtetéséhez elegendő négy AAA méretű ceruzaelem; azaz MP3-lejátszók, hordozható cd- és dvd-lejátszók, noteszgépek kiegészítőjéről van szó. A szatellit-hangszórók 2 wattos teljesítményt (RMS) kínálnak és 120 Hz-től 20 kHz-ig szólaltatják meg a hangokat; a mélynyomó 1 wattos teljesítményű (RMS), és 80 Hz és 2 kHz frekvenciájú mélyhangokat bocsát ki.

Az USB-s hangrendszer kissé nagyobb a hordozható változatnál, de a zongoralakk-hatású borítás itt sem maradt el – így jól mutat az asztalon. Beépített 3,5 mm-es analóg jack kimenete közvetlen csatlakozást kínál a fejhallgatóknak; hangerőszabályzóval és némítógombbal is felszerelték. Azoknak, akik útközben sem szeretik a zenét nélkülözni ideális társ lehet a gyártó hordozható USB-csatlakozós hangszórópárja.

Mindkét USB-csatlakozós hangrendszer lelke az 1,25 hüvelykes, mágnesesen árnyékolt fém hangszóró. A frekvenciatartomány 120 Hz-től 18 kHz-ig terjed az asztali változat esetében; a hordozható változat tartománya 200 Hz-től 18 kHz-ig terjed. Plug ‘n’ play működésüknek köszönhetően hangeszköz nélkül, közvetlenül az asztali számítógéphez vagy a noteszgéphez csatlakoztatva azonnal használhatók.

Címkék