Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Jóképű és olcsó – D-Link hálózati kamerák

Jóképű és olcsó – D-Link hálózati kamerák
Infovilág

DCS-1100. A D-Link új, vezeték nélküli DCS-1100 és DCS-1130 kamerái otthoni környezetbe szánt eszközök, és bár áruk alapján olcsónak tekinthetők, teljesítményük a drágább megfigyelő rendszerekével vetekszik.

Használóbarát kezelőfelület, egyszerű telepíthetőség, nagy felbontású kép a legfőbb jellemzője mindkettőnek. A D-Link célja egy olyan internetes kamera megalkotása volt, melynek telepítése, kezelése a lehető legegyszerűbb legyen hozzá nem értőknek is. A 16-szoros digitális zoom-nak és a nagy felbontásnak köszönhetően az otthon távoli megfigyeléséhez kiváló képminőséget kínál. A mindössze 1 lux fényérzékenységgel esti fényben vagy hangulatvilágítás mellett is éles a kép. Az időzített, mozgásérzékelésre induló vagy weben indított merevlemezre mentéshez semmilyen szoftver nem szükséges.


A DCS-1130 a 3G-n keresztüli hozzáférésre is alkalmas, emellett wps-támogatással is ellátták. Használóik 3GPP mobil megfigyeléssel élőben követhetik a kamera képét 3G kompatibilis mobiltelefonon, pda-n vagy más RTSP (videó adatfolyam) kompatibilis eszközön. Ily módon otthonunk, munkahelyünk bárhonnan szemmel tartható 3G mobiltelefonunk segítségével.

A vezetékes internet-kapcsolattal működő DCS-1100-et azoknak ajánlja a gyártó, akiknek nincs otthoni vezeték nélküli hálózatuk; a DCS-1130 Wireless N minőséget és sebességet kínál a vezeték nélküli hálózatok használóinak. A kamerákhoz tartozéka a D-ViewCam 2.0 szoftver, mellyel akár 12 kamera képe követhető egyetlen monitoron. A D-Link DCS-1100 és DCS-1130 kamera májusban jelenik meg a hazai kínálatban.

Címkék