Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

I7500: itt a Samsung szép és okos Androidja

I7500: itt a Samsung szép és okos Androidja
Infovilág

“A Samsung egyike azoknak a vállalatoknak, amelyik az elsők között csatlakozik az Open Handset Alliance tagságához. Nagyon fontosnak tartottuk, hogy a leginnovatívabb Android alapú mobiltelefont mutathassuk be a használóknak. A Samsung vezető technológiai tudásával, és következetes stratégiájával minden operációs rendszert támogat. Hiszek abban, hogy a Samsung kínálja felhasználóinak a legtöbb előnyt, és a legjobb választást“ -  jelentette ki a Samsung Electronics alelnöke.

A Samsung I7500 okostelefont 3,2 hüvelyk átmérőjű AMOLED teljes érintőképernyővel látták el, 7,2 Mb/mp HSDPA- és WiFi-kapcsolatra alkalmas, így használói különösen gyorsan internetezhetnek. A Samsung okostelefon használói elérhetik mobiljukon a Google összes szolgáltatását, köztük a Google Search-t, a Google Maps-t, a Gmail-t, a YouTube-ot, a Google Calendart és a Google Talk-ot. A GPS segítségével a Google Maps alkalmazások is használhatók; a My Location, a Google Latitude, a Street View, helyi keresések és részletes útvonaltervezés is lehetséges általa. További alkalmazások százai készültek már Android platformra. Például a Wikitude, a mobilos útikönyv, segítségével a használók mindent megtudhatnak utazásuk közben a látnivalókról.

A Samsung I7500 a legmodernebb multimédiás alkalmazásokra képes. Nagy és élénk színű kijelzője rendkívüli minőségben mutatja a multimédiás tartalmakat, és teljes érintőképernyős mobil élményt kínál. A széleskörű multimédiás alkalmazások és az 5 megapixeles kamera mellett a Samsung I7500 akkumulátora is  hosszú életű (1500 mAó) és a készülék memóriával sem fukarkodik; akár 40 GB-ig bővíthető (belső memóriája 8 GB, amely memóriakártyával további 32 MB-tal bővíthető). Minden alkalmazás és multimédiás tartalom kitűnő minőségben élvezhető, és a mindössze 11,9 mm vékony kivitelnek köszönhetően a külleme is szemet gyönyörködtető.

Címkék