Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Eredeti ötlet, kimagasló teljesítmény - kitüntetett Sharp-másolók

Eredeti ötlet, kimagasló teljesítmény - kitüntetett Sharp-másolók
Infovilág

Túl a BLI által már elismert, azóta az idő próbáját is kiálló alaptulajdonságokon, mint a kivételes képolvasó funkció és a Sharpdesk, a Sharp dokumentumkezelő programja, az intézet a készülék megannyi új formai fejlesztését méltatta. Köztük az iparágban úttörőnek számító beépített, a géptestből kihúzható qwerty-billentyűzet.

George Mikolay, a BLI szerkesztője: „Ez a Sharp-billentyűzete a multifunkciós készülékek (MFP) fejlődésének következő szintjét képviseli, megőrizve a kezelőfelületektől elvárható teljes funkcionalitást”.  Más sokcélú eszközöket gyakran külső billentyűzettel látnak el, de a BLI szerint az olyan, külsőleg csatlakoztatott kezelőfelület nem praktikus, mivel külön munkafelületre van szükség a használatához. A Sharp-fejlesztés az érintőképernyős kezelőfelület vonatkozásában is előrelépés.

Az integrált szoftveralkalmazások a Sharp nyílt forráskódú rendszerének (Sharp OSA – Open System Architecture) köszönhetők, általuk ugyanis rendszerbe illeszthetők a harmadik fél által fejlesztett programok és alkalmazások, amelyek így tovább könnyítik és automatizálhatják a szokásos irodai teendőket.

A Buyers Lab-nél dolgozó kutatók az új gépek modern formavilágát és a távműködtetésű kezelőpanelt is díjazták. Ez utóbbi megkönnyíti a rendszergazdák munkáját azáltal, hogy akár saját számítógépük képernyőjéről is nyomon követhetik és kezelhetik az MFP kezelőfelületét, épp úgy, mintha a készülék mellett állnának.

Címkék