Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. április 29. Az év 120. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739402. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Verbatim-újdonságok: zsebre vágható kártyaolvasók

Verbatim-újdonságok: zsebre vágható kártyaolvasók
Infovilág

Verbatim kártyaolvasó.Csupán 86×49×15 milliméteres méretével a Verbatim univerzális kártyaolvasója mindenképpen kicsinek és praktikusnak minősíthető, ráadásul tömege mindössze 74 gramm, zsebbe süllyeszthető. Az olvasónak öt nyílása van a különféle méretű és típusú kártyákhoz, USB 2.0-s csatlakozója gyors.

Nagy előny, hogy az olvasó nem csupán a már széles körben használatos SD-formátumot ismeri, hanem annak új, nagy kapacitású változatait, az SDHC-t és a microSDHC-t is. “Kettő az egyben” nyílásaiba microSD és Sony M2 kártyák is behelyezhetők.

A kártyaolvasó a működését kék LED-del jelzi. A csomag tartozéka az USB-kábel, miáltal az eszköz azonnal működik, amint a számítógéphez csatlakoztatják. Emellett használatához nincs szükség eszközvezérlők, programok telepítésére.

Csatlakozóaljzatok sokasága.

A Verbatim kártyaolvasóinak új sorozata további három, zsebre vágható olvasót is magába foglal. Ezekkel Memory Stick-, microSD-/microSDHC- és SD-/miniSD-kártyák egyaránt olvashatók. Ráadásul az univerzális kártyaolvasónál is kisebbek, használatuk viszont éppoly egyszerű.

Aki az újdonságok árára is kíváncsi: az univerzális kártyaolvasó mintegy 3400, az új sorozatú miniSD/SD-olvasó pedig kétezer forintba kerül.

Címkék