Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 5. Az év 126. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739408. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

DSP: fejlesztőket támogató Konica Minolta-program

DSP: fejlesztőket támogató Konica Minolta-program
Infovilág

A DSP révén a fejlesztők a már meglévő alkalmazásaikat Konica Minolta eszközökre adaptálhatják, továbbá használhatják a sikeres Konica Minolta technológiákat is, mint például az OpenAPI-t. Mindennek köszönhetően megvalósulhatnak az eddig megoldhatatlannak tetsző innovációs megoldások. A Konica Minolta erre a célra kialakított honlapján – a szoftverfejlesztők feliratkozás után hozzáférhetnek a szükséges alapállományokhoz és információkhoz, ide sorolva például a szoftverfejlesztői csomagot (SDK) is.

Marco Reich, a Konica Minolta üzleti megoldások részlegének európai termékmenedzsere elmondta: “Vállalatunk sikeres bizhub-készülékkoncepciója valójában három alappilléren nyugszik: a bizhub-architektúrán, az Emperon nyomtatásvezérlőn és azon a technológián, amellyel a gépeink képesek kommunikálni a külvilággal. “Ami a jövőt illeti: szeretnék lehetőséget adni a szoftveres alkalmazások gyártóinak, hogy kompatibilis (olyan szoftverek, amelyek kölcsönösen képesek a másikból származó programok használatára, feldolgozására, futtatására)alkalmazásokat fejlesszenek – ezzel növelve a kompatibilis eszközök körét.”

Szakemberek számára minden bizonnyal hasznos ismeret: az OpenAPI (például) olyan kommunikációs interfész és hálózati technológia, amely technológiai alapokat teremt az azonosító eszközökhöz, a biztonságos nyomtatáshoz és a metaadat (digitálisan elérhető dokumentumok, pl. kép leíró adatai) szkenneléshez. Ugyanakkor az OpenAPI teszi lehetővé harmadik gyártó által fejlesztett szoftverek alkalmazását a Konica Minolta készülékeken. Egyedi alkalmazások gyorsan és egyszerűen készíthetők. A sikeres Konica Minolta alkalmazások, mint például a PageScope Enterprise Suite csomag, létrejötte és alkalmazása az OpenAPI-nak köszönhető. Az OpenAPI és további számos Konica Minolta-technológia alkotja a bizhub Extended Solution Technology (bEST) körét.

A DSP-program a független szoftveres alkalmazások forgalmazóinak és a rendszerintegrátoroknak (azoknak, akik egy adott, tartalmi és nem infrastrukturális informatikai feladatot megoldanak a megrendelő számára)  szól. A szoftverek fejlesztésével az elsőrendű cél a Konica Minolta bizhub készülék integrációja a már létező alkalmazásokhoz. A program iránt érdeklődő fejlesztők, vállalatok, kereskedők, rendszerintegrátorok ezen
a weboldalon jelentkezhetnek és a honlapon oszthatják meg a tapasztalataikat egymás között.

Címkék