Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Nagyteljesítményű, sokoldalú dokumentum-előállító rendszerek – Ricoh-újdonságok

Infovilág
Ricoh MT 7000.Az Aficio MP 6000/MP 7000/MP8000 rendszerek intelligens dokumentumkezelési lehetőségeket kínálnak olyan eszközben, melynek képességei túllépnek a hagyományos dokumentum-feldolgozáson és támogatják az információk rögzítését, létrehozását, tárolását, illetve megosztását is.

Az egyedülálló és újszerű Java (J2ME) -kompatibílis szoftver platform, az Embedded Software Architecture révén, az Aficio MP 6000/MP 7000/MP8000 a lehető legnagyobb mértékben testre szabhatók. Az új JBIG tömörítésnek köszönhetően mindhárom készülék a faxüzeneteket maximum 2 másodperc alatt továbbítja, a fax multiport által pedig egy időben akár három telefonvonal is elérhető. A digitális fájlok hatékony megosztását olyan továbbfejlesztett szkennelési funkciók segítik, mint például az e-mailbe, URL-re, NCP-re szkennelés.

A legfrissebb biztonsági megoldásokkal ellátott Aficio-gépek a nyomtatási feladatokhoz PIN-kódot kérnek, Windows hitelesítési eljárást alkalmaznak, így az egyszerű be- és kijelentkezés megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést.
Címkék