Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Bővítette a Catalyst kapcsolócsaládját a Cisco – továbbfejlesztett Ethernet kábeles tápelosztás

Bővítette a Catalyst kapcsolócsaládját a Cisco – továbbfejlesztett Ethernet kábeles tápelosztás
Infovilág
A Cisco emellett bemutatta új, fix 10 Gigabit Ethernet aggregáló kapcsolómegoldását is a Catalyst 3560-E sorozatú termékeiben, valamint a Catalyst 2960 sorozatú kapcsolócsalád Ethernet-kábeles tápelosztási lehetőséggel való bővítését is, jócskán megkönnyítve a telepítésükiet a kis-, közép- és nagyvállalatok számára egyaránt.

A Cisco PoE-lehetőséggel vértezte fel a kisvállalkozásoknak és telephelyeknek ajánlott Catalyst 2960 sorozatú kapcsolókat is, amelyek támogatják a nagy adatforgalmú alkalmazásokat és szolgáltatásokat, köztük a konvergált hang-, adat- és videoalkalmazásokat is. A Cisco továbbá bejelentette új Catalyst 2960 Compact Powered Device (PD) intelligens tápellátási funkciójú termékét, amely PoE-s eszköztől kapja tápellátását, így nincs szüksége külön áramforrásra. Ilyeténképpen a hálózat a kábelrendezőn kívül is bővíthetővé válik, amely ily módon könnyen kielégítheti használóinak a hálózati csoportmunkára irányuló növekvő igényeit.

Cisco Catalyst 3560-E. Ugyancsak új modellekkel bővül a Cisco Catalyst 3560-E termékcsalád. A 12 portos, 10 gigabites Ethernet-kapcsoló és a két, 10 gigabites Ethernet-porttal ellátott 12 portos, 1 gigabites Ethernet-kapcsoló azok számára teszik könnyebbé az átállást a 10 gigabites Ethernet-portra, akiknek üzleti igényeik miatt váltaniuk kell. Kompakt, egyrekeszes kivitelezésüknek köszönhetően hely- és energiatakarékosak. A gyors kapcsolókonvergencia, a kettős áramellátás és a redundáns ventillátorok tovább növelik használati értéküket.

A 2-3. rétegbeli funkciókészletű, illetve a 4-es és 6-os verziójú Internet protokollt (Ipv4 és Ipv6) támogató, kiemelkedően biztonságos, egységes hálózati szolgáltatásnak köszönhetően a Catalyst 3560E-12D és a 3560E-12SD termékek támogatják az olyan, valós idejű konvergens alkalmazásokat, mint például a Cisco TelePresence, a Cisco Unified Communications vagy más ügyfélkiszolgáló alapú alkalmazások.
Címkék