Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 5. Az év 126. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739408. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Úja megnyílik a Mindenki iskolája

Infovilág
A DVD-sorozat időtálló, hiszen a fizika, a matematika és a kémia lényege nem változott a múlt évek során. Ugyanakkor a «Mindenki iskolája» nem a magolásra, hanem a szemléltetésre helyezi a hangsúlyt, így szórakoztató lehet a 21. századi tanulóknak, szülőknek és tanároknak egyaránt.     

Számos tanár és egykori diák emlékszik ma is a nagyszabású televíziós sorozatra, amelyben dr. Sas Elemér – Öveges professzor nyomdokaiba lépve – szerez felejthetetlen perceket a nézőknek. Rendszeres beszélgetőpartnere Antal Imre, mellettük pedig feltűnik az ismert televíziós személyiségek színe-java, megszólalnak tudósok, szakemberek.      

A sorozat, amelyet egy ország nézett, finom humorral vezeti be a nézőt a fizika, a kémia és a matematika rejtelmeibe, és a szemléltetés sem korlátozódik csupán a stúdióban rögzített látványos kísérletekre. A jobb és könnyebb megérthetőséget a gyakorlati alkalmazás helyszínein, illetve a természetben felvett képsorok, riportok egészítik ki, így a gyerekek vagy felnőtt nézők könnyen megérthetik, hogyan kapcsolódnak a tanultak a valós élethez. (Forrás: www.iskolateve.hu)
Címkék