Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 10. Az év 131. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739413. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Meglepően fiatal, új vezető a Gebrüder Weiss Kft. élén

Meglepően fiatal, új vezető a Gebrüder Weiss Kft. élén
Infovilág
Fiatal kora ellenére Thomas Schauer átfogó, sokéves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szolgáltatások területén. A szállítmányozási végzettségű szakember 15 éves kora (!) óta dolgozik a Gebrüder Weiss konszernnél, ahol az alapoktól tett szert ismereteire – a nemzetközi közúti szállítmányozás operatív lebonyolításától kezdve az információtechnológián át az értékesítésig.

Az angolul kiválóan beszélő szakember 2002 októberében csatlakozott a magyar leányvállalat csapatához szállítmányozási kontrolling területen, 2003-ban pedig már a nemzetközi szállítmányozási ágazat vezetésére kapott megbízást. Időközben magyarul is megtanult, nyelvtudását folyamatosan fejleszti.

Thomas Schauer nős, 2006-ban kötött házasságot magyar feleségével, akivel Szigetszentmiklóson telepedtek le. Elődje, Alfred Gastgeb – aki 2003 januárjától ügyvezetőként több mint 4 éven át irányította a Gebrüder Weiss Kft-t. – ez év végével visszatér Bécsbe, ahol a konszern nemzetközi értékesítési és marketing-vezetőjeként folytatja munkáját.

Címkék