Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A „zöld biztosító” – terjeszkedik a Groupama

A „zöld biztosító” – terjeszkedik a Groupama
Infovilág
„Zöld színű emblémája alapján a nyolcvanezer, magyarországi ügyfél jó része zöld biztosítóként emlegeti a Groupamát, ami azért is találó, mert a vállalat terveinek előterébe az ún. zöld koncepciót állítja. Fő célkitűzéseink közé tartozik 2006-ban az egészséges és biztonságos életmód támogatása” – mondta ma reggel újságírók előtt François Maresquier vezérigazgató.

E cél megvalósítása közben valósul meg pl. a Groupama Egészségnapok, a Groupama Mountain Bike Magyar Kupa támogatása, valamint a társasház pályázati projekt is. Az egészségnapok öt vidéki helyszínnel (Pécs, Debrecen, Szeged, Eger, Győr), különféle sportversenyekkel és az egészséges életmódhoz kapcsolódó programokkal várja a látogatókat. Az első állomás május 6-án Pécs lesz.

A természetes lakókörnyezet kialakításával (pl. parkosítás, falfirka-eltüntetés, játszóterek és sporthelyek kialakítása) a vállalat ugyancsak az egészséges életvitelre ösztönöz. A „társasházak szebb és jobb környezetéért” kiírt pályázat célja az épületek műszaki és esztétikai állapotának javítása, a lakóközösség közvetlen környezetének szépítése és rendezése, olyan helyiség vagy terület kialakítása, amely a lakóközösség tagjainak pihenését szolgálja és a közösségi szabadidős, kulturális rendezvényekre, programokra biztosít teret.

A „zöld koncepció” kialakítása mellett kibővült a Groupama kedvezménykártya szolgáltatásainak köre. Az EDC (Euro Discount Club) matricával kiegészült kártya több mint nyolcszáz elfogadóhelyen kínál kedvezményes vásárlási lehetőséget az országban. Kedvezménykártyát a jövőben azok az ügyfelek kaphatnak, akik legalább egy biztosítási szerződéssel rendelkeznek.


Március 1-jén megkezdődött a Motor CASCO, melynek bevezetését az új motorok növekvő eladásai indokolják. A testre szabható díjstruktúra mellett (nyolcféle különböző önrész) két hónapos idénykedvezmény, valamint a motor kötelezőbiztosításából 40 százalék díjkedvezmény vehető igénybe. A választható fedezeteknél pedig kétféle konstrukciót (Escort: törés totálkár és lopáskár, valamint Rider: törés totálkár, lopáskár és törés helyreállítási költség) kínál Franciaország második legnagyobb biztosító-társaságának hazai leányvállalata.

További információ: www.groupama.hu

Címkék