Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 20. Az év 141. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739423. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Nagyra nőtt az [origo] apró

Infovilág
Az érdeklődők 29 kiemelt rovat és több száz alkategória apróhirdetései között böngészhetnek. A témakörök közül kiemelkedik a jármű és az ingatlan rovat, ahol több mint 25 ezer, illetve több mint 120 ezer hirdetés közül lehet választani. Természetesen az oldalon hirdetés feladására is lehetőség nyílik, amely a kapcsolódó kezelői felületnek köszönhetően gyorsan elvégezhető. A hirdetések kezelése rendkívül egyszerű, a szöveg könnyen törölhető, módosítható, és meghosszabbítható a lejárati ideje.


A hirdetőknek lehetőségük van az oldalon a feladott hirdetésük kiemelésére: emelt díjas sms küldésével még figyelemfelkeltőbbé tehetik az ajánlatukat.


Keresni többféleképpen lehet; az adatbázisban, az egyes kategóriákban böngészve, a kiemelt ajánlatokra kattintva, illetve az egyszerű vagy a részletes keresés használatával. A részletes keresés hatékony kutatási eredményhez vezethet, ingatlan-kategóriában például földrajzi hely szerint kereshetünk az eladó és kiadó ajánlatok között. A keresés olyan szempontok szerint is tovább szűkíthető, hogy az ingatlan milyen kiegészítő helyiségeket tartalmaz. Ugyancsak ellenőrizhető a fűtés típusa, valamint az, hogy az adott ingatlannak van-e internet-kapcsolata.

Az [origo] Magyarország legnépszerűbb portálja. A hírszolgáltatás mellett többek között az ország legismertebb keresője, a [vizsla], egy ingyenes email-szolgáltatás, a [freemail] több mint 2 millió postafiókkal, valamint egy elektronikus bevásárlóközpont is a T-Online Magyarország Rt. által fenntartott [origo] szolgáltatás-együttes része.


Az Expressz Magyarország Zrt. Magyarország vezető hirdetési lapkiadó vállalata, 12 kiadványa van. Országosan kiépített partnerhálózatának köszönhetően, bármely terméke elérhető mind a hirdetők, mind pedig a lapvásárlók számára. Az Expressz Magyarország 2006. januárban megújult apróhirdetési portálja, az Expressz Online a legnagyobb tartalommal rendelkező hazai apróhirdetési oldal.

Címkék