Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 20. Az év 141. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739423. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Arccal kisvállalkozások felé: megjelentek az első Lenovo márkájú termékek

Infovilág


A Gartner Group elemzése szerint a kis- és középvállalkozások tavaly világszerte több, mint 400 milliárd dollárt költöttek számítástechnikai termékekre és szolgáltatásokra – és ez az összeg várhatóan növekedni fog az idén. A Lenovo 3000 termékcsaládot és a gépekre előre telepített alkalmazásokat kifejezetten a kisvállakozások IT-költségeinek csökkentésére fejlesztették ki, hiszen náluk minden fillér megtakarítás számít. Ezek az alkalmazások, mint például az egyszerűsített hálózati csatlakozás, az automatikus frissítés és a tökéletesített biztonsági alkalmazások segítik a kisvállalkozásokat hogy az IT-infrastruktúra-háttér helyett az üzletre koncentrálhassanak.


Lenovo Care: gondtalan számítástechnika

A Lenovo 3000 számítógépek egyedi, könnyen használható Lenovo Care programcsomagja segít a számítógép könnyű működtetésében, és garantálja a gondtalan számítógép-használatot mindenki számára. A Lenovo Care eszközeinek segítségével a PC üzemeltetése jócskán egyszerűsödik, az előre telepített programok önjavító képességgel ruházzák fel a gépet. A kritikus rendszerfrissítések eddigi kézi telepítése helyett a Lenovo 3000 gépek felismerik és frissítik a gépen található szoftvereket, levéve ezt a terhet is használójuk válláról. Ezeken kívül a Lenovo Care fenntartást támogató tulajdonságai hozzásegítik a felhasználót ahhoz, hogy számítógépe mindig úgy működjön, mintha új lenne.

A Lenovo Care szinte fölöslegessé teszi az IT segélyszolgálatot, miután számos hasznos programot egyesít:

● Egygombos rendszer-helyreállítás, amely támogatja a használót a problémák felismerésében, segít és megszünteti a vírusok és egyéb káros programok okozta hibákat.

● Automatikus frissítés: program önállóan letölti és telepíti a kritikus frissítéseket a használója által megadott időben, így folyamatosan csúcsteljesítményre képes a számítógép.

● Könnyű kapcsolódás mind a vezetékes, mind vezeték nélküli hálózathoz.


Lenovo 3000 noteszgépek

A Lenovo 3000-es termékvonala az új noteszgépeket, a Lenovo C sorozatot és új asztali számítógépeket, a Lenovo J sorozatot foglalja magába, amelye a vállalat díjnyertes ThinkPad és ThinkCentre termékeivel együtt teszik teljessé a kínálatot.

A Lenovo C100 notebookokat olyan kisvállalkozóknak fejlesztették ki, akik megbízható, ugyanakkor erős számítógépet keresnek, vezeték nélküli kapcsolódási lehetőséggel, beépített hibajavító eszközökkel és multimédiás kiegészítőkkel. A stílusos és elegáns megjelenésű új C100-as gépek az ezüstösen csillogó külsőt stabil teljesítménnyel kombinálják. A díjnyertes ThinkPad notebookok fejlesztői által létrehozott C sorozat a Lenovo mérnökeinek köszönhetően a kiváló minőséget és a megbízhatóságot képviseli a hordozható számítógépek piacán.

A mindössze 2,8 kilogramm súlyú C100-as gép többféle csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik, mint például az integrált 802.11 a/b/g vezeték nélküli LAN, a Bluetooth (egyes modellekben), vagy a 10/100 ethernet- és modemkapcsolat. Az új Lenovo notebookok emellett olyan multimédiás képességekkel bírnak, mint a sztereó hangszórók, beépített mikrofon – a hanganyagok rögzítésére és lejátszására – , CD/DVD író-olvasó vagy DVD-író. A csupán 3,3 cm vastag C100-as gépeken négy USB portot, 3 az 1-ben memóriakártya-olvasót, továbbá firewire és S-video kimenetetet is találhatunk.

A C sorozat tagjait Intel 915GM chipsettel szerelik, amelyhez Pentium M vagy Celeron M processzor választható. Egyes modellekben az Intel Centrino mobil technológia is megtalálható. A sokat utazók értékelni fogják a 8-cellás akkumulátorral elérhető akár 5 órás működési időt és a Lenovo díjnyertes billentyűzetét is.

Lenovo 3000 asztali PC-k

A Lenovo J100-as asztali számítógépeket olyan kisebb cégek vagy vállalkozók igényei szerint tervezték, akik megbízható, könnyen használható, tetszetős PC-t szeretnének. A J-sorozatú gépek háza letisztult, gömbölyű formákból építkezik és oldalsó szellőzővel látták el; számos hasznos kiegészítő vásárolható hozzájuk, mint például a ThinkVision USB SoundBar vagy a ThinkPlus Preferred Pro USB ujjlenyomat-olvasós billentyűzet.

A Lenovo J100-asok SATA-támogatással és 6 USB 2.0-porttal rendelkeznek, közülük kettő az előlapon, csakúgy, mint az audiocsatlakozók. A J sorozatú asztali számítógépek számos konfigurációban megvásárolhatók.

A Lenovo J sorozatú számítógépei várhatóan március elejétől a C sorozatú notebookok pedig április végétől lesznek elérhetők Magyarországon.

Címkék