Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az LG Super-Slim 3G zenefon találkozása Roberto Cavalli divattervezővel

Az LG Super-Slim 3G zenefon találkozása Roberto Cavalli divattervezővel
Infovilág
Rendkívüli sorozatot dobott piacra bestseller 3G zenetelefonjából, az LG-U880-asból az LG Electronics (LG); a prémium kategóriás mobilpiacot vette célba.

Az LG-U880 szupervékony 3G zenetelefon. Elnyerte a vezető svéd mobiltelefon szaklap, a ‘Mobile’ ‘The Best in Test’ (azaz a teszteken a legjobb eredményeket elért készülék) elismerését. A hongkongi székhelyű, elismert pán-ázsiai napilap, a South China Morning Post úgy mutatta be az LG U-880-at, mint látványos előrelépést a 3G telefonok sorában, különös tekintettel a méretére. A tavaly novemberben forgalomba hozott készülék hamarosan az LG negyedik, milliós darabszámban elkelt modellje lesz, és az újonnan piacra dobott Cavalli széria várhatóan tovább növeli az eladásokat.

Az LG-U880 Special Edition kizárólagos tervezője Roberto Cavalli, a világhírű olasz származású divattervező. A széria 7 országban egyidejűleg jelent meg a boltokban, köztük az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Ausztriában, Hong Kong-ban és Ausztráliában. Az LG december elején forgalomba hozott egy Cavalli által tervezett limitált szériát U8360-as készülékéből, melyből mindössze 999 darabot kínáltak Olaszországban 999 eurós áron – óriási sikerrel.

Az LG-U880 mindössze 18,2 mm vastag, és kifinomult multimédiás alkalmazásokkal van ellátva, hogy a divatdiktátorok kedvében járjon. Tárkapacitásának köszönhetően több mint 20 MP3-dalt is tárolható benne. A készülék ezen kívül 1,3 megapixeles kamerát, videótelefon-funkciót, T-Flash külső memóriát és Bluetooth-ot is támogat.

Címkék