Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. április 30. Az év 121. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739403. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Logitech-nyereményjáték: gyöngyösi lányé lett a négykerekű motorkerékpár

Infovilág
Adrien szenvedélyes nyereményjátékos, ráadásul szerencsés csillagzat alatt született, miáltal rendszeresen nyer is. A Logitech „Vedd kötetlenül” sms-játékára is csupán egy sms-t küldött, „mert a Mátrában mégiscsak jó dolog quadozni”, gondolta megpróbálja, hisz’ már többször sikerült neki. Ám nem szokott ő „akármilyen” nyereményekért ringbe szállni, csak az érdekesebb akciókban vesz részt.

A cég első sms-kampánya bebizonyította: a Logitech-termékeket vásárlók igen játékos kedvűek, és szívesen veszik, hogy nemcsak egy kitűnő tulajdonságokkal rendelkező, magas minőségi követelményeknek megfelelő és tetszetős terméket vásárolnak, hanem extra juttatásként számos ajándékot is hazavihettek az őszi akcióban.

Különösen igaz ez a Logitech vezeték nélküli megoldásainak skáláját illetően, melyet a több száz beküldött sms is bizonyított. „Láthattuk, hogy a vezetéknélküliség előnyeit egyre jobban értik és igénylik az elavult, kopott esetleg nem működő eszközüket lecserélni vágyók, illetve azon felhasználók, akik egyszerően csak egy kis színt, frissítést szerettek volna régi asztali vagy noteszgépük mellé” – mondta Kőszegi Mihály, a világcég magyarországi igazgatója.

„Ez a quad az egyik legnagyszerűbb nyereményem, mert nagyon eredeti, imádok vezetni és remekül tudom majd használni a hegyek-völgyek között. Már nyertem hűtőgépet, töltöttem nyeremény szilvesztert New Yorkban és voltam Simply Red koncerten Londonban, ami szintén nyereményút volt, de ezt az ajándékot nemcsak én élvezhetem, hanem megoszthatom barátaimmal is. Már hosszú sorokban várják, hogy ők is kipróbálhassák ezt a négykerekű terepmotort” – újságolta Adrienn.

Címkék