Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. április 30. Az év 121. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739403. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Egészségturizmus – Magyarország a kiállítás díszvendége volt

Infovilág
A 4500 négyzetméteres területen nyolcvan kiállító mutatta be az egészségturizmushoz kapcsolódó termékeit, szolgáltatásait. A kiállításon az egészségturisztikai szolgáltatók, wellness-hotelek, nemzetközi turisztikai komplexumok és szabadidő központok mellett az ágazat beszállítói, kozmetikai felszerelések és termékek gyártói is bemutatkozási lehetőséget kaptak.

A siófoki és hévízi kiállítók közösen készített francia nyelvű kiadványban mutatkoztak be. A szervezők meghívására a rendezvényen részt vett Pál Béla, a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára és Horváth Gábor, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.

Pál Béla a Grimaldi Fórumban tájékoztatót tartott a magyar egészségturizmus helyzetéről. Előadásában tájékoztatást adott hazánk adottságairól, egészségturisztikai szolgáltatásainak fejlődéséről, a gyógy- és wellness-létesítmények fejlesztéseiről, a fürdőberuházásokról, valamint az egészségturisztikai termékkínálatról.

A kiállításhoz három napon át előadások kapcsolódtak, amelyek a többi között a spa sikerének okaival, a spa-ban megjelenő márkák marketingjével, a spa-szállodákban dolgozó személyzet kiválasztásával, képzésével, étkezési tanácsokkal, és az aromaterápiával foglalkoztak.

Címkék