Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Digitális életvitel: bemutatta holnapját a 25 éves Logitech Las Vegasban

Digitális életvitel: bemutatta holnapját a 25 éves Logitech Las Vegasban
Infovilág
A CES-szereplés volt a Logitech fennálllása 25. évfordulójához kapcsolódó eseménysorozat első nagy eseménye. A kezdetben csak számítógépes egerek vezető gyártójaként megismert Logitech vállalat ma már számos nélkülözhetetlen perifériát készít PC-khez, iPod- és más MP3-lejátszó készülékekhez, játékkonzolokhoz, házimozi-rendszerekhez és mobiltelefonokhoz is. A hazánkban is jelen lévő cég vezető szerepet tölt be az audió- és videótermékek, az egerek, a billentyűzetek, a játékvezérlők és az univerzális távirányítók piacán.

„Működésünk eddigi 25 éve alatt a személyi számítógépek egyszerű segédeszközökből komplett digitális vezérlőpultokká fejlődtek, amikkel felhasználóik elvégezhetik mindennapi munkájukat, játszhatnak, vagy akár egymással kommunikálhatnak. Az évek során a Logitech végig olyan kiváló minőségű termékekkel látta el a PC-használókat, amelyek segítenek e digitális tevékenységeket emberivé és szerethetővé varázsolni. Ma már, ahogy azt a CES-kiállításon is bemutattuk, a Logitech rendkívül széles skáláját kínálja azoknak a termékeknek, amik élvezhetőbbé teszik számunkra a digitális zenehallgatást, az internetes hang- és képátvitelt, a házimozi rendszer használatát, a számítógépes játékokat vagy akár a mobiltelefonálást” – mondta Guerrino De Luca, a Logitech elnök-vezérigazgatója.

A Logitech Las Vegas-i standján bemutatkozott még a G7 vezeték nélküli lézeres egér, a V400 vezeték nélküli lézeres egér noteszgépekhez, a Cordless Desktop MX 5000 Laser, a G15 billentyűzet és a QuickCam for Notebooks Pro webkamera.

Címkék