Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Logitech QuickCam Chat: az internetes videóhívások megfizethető eszköze

Logitech QuickCam Chat: az internetes videóhívások megfizethető eszköze
Infovilág
A QuickCam Chat webkamera 640×480 képpont felbontású, szoftveresen javított képet közvetít. A tartozék fejhallgató használata intimitást és tiszta hangzást szavtol a videóhívások közben. Használható olyan alkalmazásokkal, mint például az új MSN® Video Conversation, ami az MSN Messenger 7.0 részeként ingyen hozzáférhető. Az MSN Messenger programhoz a Microsoft hivatalosan is ajánlja a QuickCam Chat termékcsomagot, vagy a Logitech bármely más webkameráját.

A QuickCam Chat webkamerához rugalmas monitorcsipesz is tartozik, így a kamerát könnyen elhelyezhető a hagyományos monitor tetején, vagy rácsatolható lapos LCD monitor peremére is. Az objektív körüli sötétkék gyűrű és a kamera tetején lévő kék panel kiemeli a készülék fényes fehér, szemgolyó formájú borítását.

A Logitech QuickCam szoftverrel a kamera működési paraméterei könnyedén beállíthatók, emellett további szolgáltatásokat is kínál. Ilyen például, hogy e-mailben küldhetők felvett állóképek, videók. A webkamera USB 1.1 és USB 2.0 csatlakozóval egyaránt használható. A számítógép és az internetkapcsolat teljesítményétől függően a kamera másodpercenként akár 30 képkockányi videót is tud közvetíteni. A QuickCam Chat júniusban jelenik Európában, zsebpénzbarát áron.

Címkék