Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. május 21. Az év 142. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739424. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Ingyen hívható telefonon Írország Szent Patrik napján

Infovilág
Március 17-én 0 órától 24 óráig az eTel Magyarország hangszolgáltatását igénybe vevő ingyen hívhatják az írországi, nem emelt díjas, vezetékes telefonszámokat.

Az egyik leggyorsabban fejlődő magyar távközlési vállalat vezetékes hangszolgáltatásai iránti kereslet növekedésében a rugalmas és értéknövelt szolgáltatási kínálat mellett szerepet játszik az eTel Csoport folyamatosan bővülő, korszerű hálózata. a hazánkon kívül Ausztriában, Cseh-, Lengyelországban és Szlovákiában is jelen lévő - vállalat több mint félmillió hívószámon havonta 165 millió percnyi beszélgetést forgalmaz.

Az eTel Csoport 130 000 vállalati ügyfelével Közép-Európa vezető alternatív vállalati távközlési és internet-szolgáltatója. Az eTel Magyarország 2000 elején kezdte meg működését, és jelenleg az egyik leggyorsabban fejlődő, hazai, vállalati távközlési szolgáltatásokat nyújtó cég. Az eTel Magyarországot a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület (MKME) 2001-ben beválasztotta az Év Vállalkozása Díj jelöltjeinek tízes listájába. Az eTel Csoportot a legrangosabb európai szaklap, a Tornado Insider 2001-ben a kontinens 100 leggyorsabban fejlődő technológiai vállalata közé sorolta. A Deloitte & Touche 2002-ben is a leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatok 50-es listájának (Technology Fast 50) első helyére rangsorolta az eTel-t.

Címkék