Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Colin Firth szerint Renée Zellweger csodalény

Infovilág

Renée Zellweger újabb átalakulása napokon belül megfigyelhető, hiszen Magyarországon a világpremier előtt egy nappal, már 2004. november 11-én látható a mozikban a Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! (Bridget Jones: The Edge of Reason).
JUDE LAW FÉLTI A GYEREKEIT

Hiába világsztár Jude Law, a gyermekei nem sütkérezhetnek az apjukra áradó reflektorfényben. A brit színész ugyanis attól fél, hogy a számukra túl korán érkező nagy felhajtás károsan befolyásolja a fejlődésüket – hiszen Rudy még csak 2 éves, Iris 4, Rafferty pedig 8. – Ebben teljesen egyetértünk Sadie-val – utal arra Jude, hogy azért jócskán maradt közös érintkezési pontjuk volt feleségével és gyermekei anyjával, Sadie Frosttal. – Ő sem szeretné, ha a kicsiknek megártana a hírnév, különös tekintettel a bulvársajtó felettébb kellemetlen érdeklődésére. Ezért nem visszük őket magunkkal a filmjeink díszbemutatóira sem – ráadásul jobb is, ha ezeket a produkciókat egyelőre nem látják, hiszen nem gyerekeknek valók.

Jude Lawt Magyarországon legközelebb az Alfie című keserédes vígjátékban láthatjuk, 2005. január 13-ától.




BOTRÁNY LESZ AZ AMERIKA KOMMANDÓ MIATT?

Várható volt, hogy a South Park alkotóinak új munkája, az Amerika kommandó: Világrendőrség botrányt kavar féktelen, senkit nem kímélő humorával, most mégis az a helyzet, hogy a film más okból kerül a viták középpontjába. A marionettbábukkal előadott produkciót ugyanis diszkvalifikálták az animációs Oscarért induló mezőnyből, méghozzá technikai okok miatt – legalábbis ez a hivatalos álláspont. A filmeket elbíráló bizottság szerint ugyanis az Amerika kommandó nem animációs darab, mivel a karakterek – mármint a marionettek – valós mozgást végeznek valós időben, szemben a többi filmmel, mint a Shrek 2 vagy a Cápamese. Ezzel a döntéssel a bizottság kivívta maga ellen a rajongók haragját, akik szerint az Amerika kommandó az év legmerészebb és legszórakoztatóbb nem-élőszínészes filmje.

Az Amerika kommandóban Matt Stone és Trey Parker az USA világcsendőri szerepét kritizálja, de megkapja a magáét mindenki más is, az európaiaktól a koreaiakig, hiszen ez a két rendező védjegye. (Team America: World Police; hazai bemutató: 2005. január 27.)



NICOLE KIDMAN ÚJ TÁRSRA TALÁLT?!

Nicole Kidman Stephen Bing milliárdossal randizik, legalábbis ezt állítja egy brit bulvárlap, a Daily Mail. A lap egy felkapott New York-i étterem, az Il Cantinori pincérére hivatkozik forrásként, aki azt állítja, hogy az Oscar-díjas sztár és a dúsgazdag playboy két romantikus vacsorát is elköltöttek náluk. Az Il Cantinori egyébként arról híres, hogy itt mutatják meg magukat először azok a sztár-párok, akik jelezni akarják a közvéleménynek, hogy közeli kapcsolatba kerültek egymással, tehát a pletyka akár igaz is lehet.

Ám ha Nicole-nak valóban Bing az új partnere, nem biztos, hogy jól fog járni vele. A milliárdos korábban többek között Liz Hurleyvel járt, akit teherbe is ejtett, ám mindaddig nem ismerte el az apaságot, amíg a színésznő genetikai vizsgálattal be nem bizonyította igazát. Bing akkor arra hivatkozott, azért nem volt biztos a dolgában, mert mindketten mással is kapcsolatban álltak, amíg együtt jártak…

Nicole Kidmant legközelebb a The Interpreter című izgalmas thrillerben láthatjuk, amelyet Sydney Pollack rendezett. Az ENSZ egyik tolmácsát alakítja, aki szövevényes összeesküvésre bukkan. (The Interpreter, hazai bemutató: 2005. március)

Címkék