Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Spam- és tartalomszűréssel bővült az Axelero internet-biztonsági szolgáltatása

Infovilág
Az idén februárban elkezdett „Axelero internet-biztonság” vírusvédelmi és tűzfal-szolgáltatásokkal látja el az otthoni felhasználók számítógépeit havidíjért. A vállalat október 1-jétől bővítette a szolgáltatást. Az ügyfelek számítógépeire telepíthető, minimális konfigurációval járó alkalmazás új verziója már spamszűrésre is használható, a kéretlen reklámleveleket ugyanis külön mappába válogatja ki. Az új verzió védi a modemmel a világhálóra kapcsolódó gépeket a rosszindulatú webhelyekről észrevétlenül a PC-re települő, emeltdíjas számokat tárcsázó programoktól is.

További új funkció, hogy a magyar nyelvű szoftver segítségével a felhasználók szűrhetik és blokkolhatják a nem kívánatos weblapokat és webhelyeket, amely például akkor lehet hasznos, ha gyermek is hozzáfér a PC-hez.

Az alkalmazás 30 napig használható próbaváltozata ingyen letölthető az [origo] SzoftverBázisáról, az egy hónap leteltét követően a szolgáltatótól kapott regisztrációs kóddal hosszabbíthatják meg a használatát előfizetés megvásárlása után.

Címkék