Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Budapesten tartja csúcstalálkozóját a 3Com

Infovilág
Magyarország jelenleg a GDP 3,2 százalékát költi IT beruházásra, és ezzel az arányokat tekintve alig marad el a hagyományosan európai uniós országok 3,45 százalékos értékétől.

Az amerikai székhelyű, globális 3Com Corporation közel harminc éves fennállása óta először, de hagyományteremtő célzattal rendezi meg Enterprise Council elnevezésű, nagyszabású, három napos szakmai konferenciáját, melynek első helyszínéül Budapestet választotta. A vállalat a június 21.-23. között megrendezésre kerülő csúcstalálkozón több mint 100 kiemelt ügyfelét látja vendégül Magyarországon. A konferencia során a 3Com Corporation és az iparágban működő prominens partnervállalatainak neves szakemberi tartanak előadásokat a legfrissebb technológiai fejlesztésekről, elsősorban olyan aktuális témák kapcsán, mint a hálózati biztonsági trendek a világban, a vezeték nélküli rendszerek fejlődése, vagy az IP telefónia kérdései.

Lehner Tamás, a 7 évvel ezelőtt alapított 3Com Magyarország ügyvezető igazgatója az eseménnyel kapcsolatban elmondta, hogy megtisztelő az a döntés, mely szerint a rangos eseménynek hazánk adhat otthont, egyben komoly elismerés a magyarországi leányvállalat számára. A vállalat meghatározó helyet foglal el a magyar piacon is: a lokális hálózati eszközök több, mint 33%-át értékesíti és egyértelműen piacvezető a hazai 10/100-as, úgynevezett Fast Ethernet eszközök területén.

Címkék