Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 11. Az év 132. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739414. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Zeneszüret vasárnap pécsi gyerekeknek

Zeneszüret vasárnap pécsi gyerekeknek
Infovilág

Tekintettel arra, hogy 2018 a családok éve, a Filharmónia Magyarország minden egyes fesztiválján kiemelt szerepet szán azokra a pillanatokra, ahol együtt lehet az egész család. Holnap a Zeneszüret Fesztiválon sem lesz másképp: délelőtt 10 órától fergeteges családi nap a pécsi Széchenyi téren.

A Mosolyország és a Filharmónia csapatának jóvoltából öt helyszínen játszhatnak, pecséteket gyűjthetnek, kitölthetik a Filharmónia-fejtörőt és a végén a szerencsésekre filharmóniás ajándékok várnak – a Filharmónia ötödik születésnapja alkalmából.

Vasárnap délután a Desszert bérlet ismét izgalmas zenei élményt nyújt a gyerekeknek: megismerkedhetnek a különféle hangszerekkel, híres zeneművekkel, megtudhatják, hogy mit csinál a karmester és mitől különleges egy szimfonikus zenekar. Szeptember 9-én a Palatinus Szálló Bartók-termében, délután négy órától a Zeneszüret fesztivál részeként, a Percussion Projekt Pécs tagjai elmondják „Mi fán terem a kaliba?”. Vasárnap is lesz hab a tortán: a koncert után süteményekkel várja a gyereksereget a Desszert kabalamacija, ZeneBonifác.

A Filharmónia Magyarország játékára még vasárnap is benevezhet bárki egy fotóval. Pécs-szerte hangzanak fel győnyörűséges dallamok fantasztikus művészek előadásában. Keresse, kedves sétáló, az élőzenét, és fényképezze le a produkciót. Töltse fel a facebookra, vagy az instagramra #filharmonia felirattal – koncertjegyeket, ajándékokat nyerhet.

A Zeneszüret záró koncertjét a pécsi Bazilikában tartják este fél nyolctól: az Angster-bérlet soron következő hangversenyének főszereplője: Kéméndi Tamás (bal oldali kép) és Kovács Szilárd (jobb oldali kép).