Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. május 16. Az év 137. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739419. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Kapszulás kávé a Starbuckstól

Kapszulás kávé a Starbuckstól
LigetPress

(A cikk termékmegjelenítést tartalmaz!) A világ legismertebb kávézólánca, az 1971-ben alapított Starbucks mostantól hazánkban is az állandó választéka részeként kínálja a gondosan válogatott és pörkölt, 100%-ban a legjobb termőterületekről származó arabica-kávéból készült kapszulás kávéit.

A Starbucks amszterdami üzemében pörkölt babkávét a lehető legrövidebb időn belül szállítják Franciaországba, ahol megőrlik és töltik is a kapszulákba, majd tizesével csomagolják. Érdekesség, hogy a márka eszpresszó-kapszuláit mindkét végén vékony alumíniumréteg határolja, amit a kávéfőzők pengéi könnyen átlyukasztanak. Ennélfogva a forró víz a lehető legtökéletesebben áramlik át a kapszulán. Az eredmény: tökéletes eszpresszókávé.

Legkedveltebb szemes kávéi közül néggyel már kapszula formájában is hívei kedvében jár a Starbucks. A kávézóiban évtizedek óta készített különlegességek jellegzetes ízvilágú alapja a telt és karamellás Espresso Roast kávékeverék, amelyhez további három, jellegzetes ízű, közepes pörkölésű single-origin kávé társul. A dél-amerikai Guatemala Antigua-t a szakértők kiegyensúlyozott, kakaós és finoman fűszeres ízekben gazdag italként jellemeznek. A Colombia egy markáns ízvilágú, testes kávé diós-mogyorós utóízzel, az afrikai Kenya pedig frissítő citrusos és borsos ízvilágot hordozó kávé.