Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. május 16. Az év 137. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739419. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Tanulj, telenoros, tanulj, táguljon tudásod!

Tanulj, telenoros, tanulj, táguljon tudásod!
Infovilág

Sigve Brekke, a Telenor vezérigazgatója felkérte a vállalatcsoport 12 tagvállalatának harmincezernél több dolgozóját: az idén legalább 40 órányi oktatáson vegyen részt, hogy már új ismeretek birtokában vehessen részt a digitális jövő alakításában. 

Az élethosszig tartó tanulás ösztönzése jegyében Brekke vezérigazgató „40 órás kihívás” elé állította a Telenor összes dolgozóját, hogy ez évtől kezdődően mindenki fordítson (legalább) egy munkahétnyi időt, azaz 40 órát tudatos tanulásra. A tanórák felét a vállalat online oktatófelületén kell eltölteni, a többi kapcsolódhat az illető konkrét feladataihoz (pl. lehet munka közbeni tanulás, munkakörön kívüli feladat vállalása, mások segítése…), vagy új készségek elsajátítását célzó, vállalaton kívüli tanfolyam is.

A Telenor öt kiemelt területet határozott meg: a digitális marketinget, a digitális csatornákat, az alkalmazott analitikát, a dizájnt és a termékfejlesztést. Mind az ötben látványos fejlődésre kell törekedni ahhoz, hogy a 176 milliót számláló előfizetői kör számára naprakész szolgáltatásokat tudjanak nyújtani a norvég gyökerű vállalatcsoport munkatársai.