Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A hétvégén korlátlan Telenor-Hipernet

A hétvégén korlátlan Telenor-Hipernet
Infovilág

Korlátlan Hipernet-használattal ajándékozza meg valamennyi ügyfelét a Telenor ezen a hétvégén, augusztus 4–6. között. A szolgáltató lekapcsolja a mobilinternetes adatforgalmi számlálókat.

A társaság minden ügyfele – havidíjasok és feltöltő-kártyások egyaránt, beleértve az aktív mobilinternet-előfizetéssel nem rendelkezőket is – korlátlanul, kedve és igénye szerint használhatja a gyakorlatilag az egész országot (kültéren) lefedő Hipernet-hálózatot. Legutóbb tavaly karácsonykor volt hasonló akciója a szolgáltatónak, amely ez alkalommal a Hello Data tarifacsaládot szeretné népszerűsíteni.

 

Ch. W. Søndergaard a magyar Telenor vállalatfejlesztési vezérigazgatója

A Telenor Magyarország vállalatfejlesztési vezérigazgatóját, Ole Bjørn Sjulstadot a Telenor Bulgária vezérigazgatójának nevezték ki augusztus 1-jétől. Pozícióját Christian Wulff Søndergaard veszi át.

A dán származású felsővezető jelenleg a Telenor Csoport európai és szabályozási ügyekért felelős vezetője Brüsszelben. Nagy tapasztalattal rendelkezik a vállalati kommunikáció, valamint a vállalati kapcsolatok területén. Søndergaard, aki a Telenor dániai lányvállalatánál a vállalati kommunikáció, illetve a külső vállalati ügyek vezetője volt, dolgozott a koppenhágai parlamentben és a washingtoni dán nagykövetségen is; 2017 februárja óta a Telenor Magyarország igazgatótanácsának tagja.

Elődjét, Ole Bjørnt a Telenor Bulgária vezérigazgatójává nevezték ki – közölte a sajtóval Alexandra Reich, a Telenor Magyarország vezérigazgatója és a Telenor kelet-közép-európai régiójának vezetője.