Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Csobbanás a romantikába

Csobbanás a romantikába
Tóth Tibor

Éjszakai lubickolás a hazai strandokon? Ez nem csupán vágyálom, hiszen évről évre tárt kapukkal várja a standok éjszakája azokat a vendégeket, akik naplemente után, holdfényben szeretnének fürdőzni.

Egy holdfényes nyári éjszaka önmagában is romantikus, ám a hazai fürdők és strandok olyan programot kínálnak július 28-án éjszakára, ami a forró nyári napok egyik felejthetetlen élménye lehet azoknak, akik kihasználják a strandok éjszakája lehetőségét. A programhoz évről évre több fürdő csatlakozik, így a felfrissülni vágyók a fővárosban és az ország számos területén kedvükre válogathatnak a kínálatból.

A lubickoláson kívül a kikapcsolódást és szórakozást igen gazdag programkínálat egészíti ki: Acoustic Planet zenekar, Groovehouse együttes, Korda György–Balázs Klári, Kozmix, Party Art’s OK, filmvetítés, szauna szeánszok, koktél-show, tűzijáték stb. csak néhány lehetőség a fürdők és strandok egyéni programjai közül.

A boldogságban úszni nem is lehetetlen, csak ki kell használni a Magyar Fürdőszövetség által megálmodott és létrehozott nagyszerű kezdeményezést.

A programok részletes információi a csatlakozott fürdők honlapjain és tájékoztató felületein, valamint a Magyar Fürdőszövetség honlapján és facebook-oldalán olvashatók.