Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Pályakezdőknek fölemelkedésül

Pályakezdőknek fölemelkedésül
LigetPress

Az IT Young Professional programba általános szoftverfejlesztési tudással rendelkező fiatalok jelentkezését várják.

Budapest a légiközlekedési informatika egyik fontos központjává vált az elmúlt években. Az IT Young Professional Programban a pályakezdő fiataloknak is lehetősége nyílik, hogy kipróbálják magukat ebben a különleges iparágban.

A Lufthansa System Hungária szakemberei több száz légitársaság és repülőtér mindennapi biztonságos és hatékony működését segítik a magyar fővárosból. A cég június 10-ig várja az általános szoftverfejlesztési tudással és magabiztos angol nyelvismerettel rendelkező fiatalokat.

A programot először 2012-ben hirdették meg pályakezdők számára, hogy projektfeladatokon keresztül juthassanak el az elméleti alapoktól a tényleges munkafolyamatokig.

Az idén 10–12 pályakezdő próbálhatja majd ki magát a folyamatosan megújuló légiközlekedési informatika területén. A gyakorlati oktatás július közepén kezdődik, szeptembertől pedig már valós ügyfelekkel és rendszerekkel foglakozhatnak a képzésben részt vevők.

A napi több millió utas repülésének biztonságát és kényelmét támogató rendszerek tervezése és működtetése mellett a budapesti központ az innovációban is élen jár. A friss fejlesztésű inTime mobilalkalmazás például már a repülőtérre indulás előtt jelzi az utasnak, hogy mennyi időbe telik, amíg tartózkodási helyétől eljut az üléséig.

A fedélzeti szórakozásról a BoardConnect platform gondoskodik, amely egyszerre segíti a légi személyzet munkáját és kínál szélessávú internetet az utasok számára. A program részletei itt, tessék kattintani!