Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. május 2. Az év 123. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739405. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Robotos tojáscsata, ingyenes matricacsomag

Robotos tojáscsata, ingyenes matricacsomag
LigetPress

Újabb interaktív fejlesztésbe kezdett a Viber a közép-kelet-európai használói számára. A magyar nyelvű húsvéti tojásfestő csevegőrobot és a tojáskihívás közösségi élményt ígér az ünnepre, ráadásul most két, ingyenes tavaszi matricacsomag is kaphatnak az üzenetküldő alkalmazás használói.

Ingyenes, magyar nyelvű matricacsomaggal lepte meg használóit húsvét alkalmából a Viber. A „Húsvéti hangulat” matricáival bárki megoszthatja az ünnepi hangulatot ismerőseivel. A Viber emellett egy vadonatúj fejlesztéssel mutatja be a felhasználókkal folytatott automatizált, kétirányú kommunikáció lehetőségeit a húsvéti ünnepen. Az interaktív húsvéti közösségi játék az üzenetküldő alkalmazás magyarországi nyilvános fiókjában érhető el a privát üzenet ikonra kattintva.

A használók húsvéti Viber csevegőrobot segítségével alkothatják meg saját ünnepi tojásukat, amivel barátaikat vagy családtagjaikat hívhatják ki tojáscsatára, illetve elfogadhatják a már beérkezett kihívásokat. A virtuális csata eredményről a csevegőrobot azonnal értesíti a játékosokat, az ünnep alkalmából pedig most mindkét fél egy további vidám, tavaszi matricacsomaggal lesz gazdagabb.

A csevegőrobotok fejlesztése egyre több módot ad a tartalmak előállítására, megosztására. A Viber most a régiós tradíciókat éleszti újra egy csevegőrobot segítségével, amely húsvéti tojáscsatára invitálja az üzenetküldő közösségét. A Viber nem először digitalizálja az ünnepi hagyományokat. A szintén csevegőrobottal működött Bálint-napi Viber-fejtörőt több mint 30 ezer magyar töltötte ki.