Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

KRESZ-teszt diákoknak – a nyeremény: ingyen jogsi, robogó

KRESZ-teszt diákoknak – a nyeremény: ingyen jogsi, robogó
Infovilág

A Generali nagy diák KRESZ-teszt első fordulójában a kérdéssort bárki kitöltheti március 31-ig ezen az oldalon. A játékhoz a szakmai hátteret az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottság szakértői adták, a kérdéseket Pető Attila közlekedési szaktanár és szakoktató állította össze. A „kreszprofesszor” 29 éve tanítja a leendő járművezetőket, és ő az első magyar női autósiskola vezetője.

A második fordulóba és a döntőbe csak a 14–24 évesek juthatnak tovább. Mindkettő április 23-án lesz a Silverkart Budapest Gokart és Rendezvény-központban. A szervezők a második fordulóba – ahol szintén KRESZ-tesztet kell kitölteni – a legügyesebben és leggyorsabban játszó ezer játékost hívják meg. Közülük kerül ki a legjobb 24, aki egy szimulátoros selejtező után, élesben, gokartvezetés közben mutatja meg a tudását.

A DUE két fődíjat oszt ki, egy robogót, illetve lehetőséget egy jogosítvány ingyenes megszerzésére. Azok a középiskolák, melyekből a legtöbb tanuló tölti ki az első forduló tesztjét, sorsoláson vesznek részt a játék harmadik fordulójában. A kisorsolt intézmény egy négyórás, interaktív gyakorlati elsősegély-kurzust nyer 30–50 személy részére a Generali a Biztonságért Alapítvány jóvoltából. Az április 23-i rendezvény egyben színes programokban bővelkedő családi nap, melyre szeretettel várják az érdeklődőket.

Címkék