Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Újratölthető tintatartállyal kínálja nyomtatóját a Canon

Újratölthető tintatartállyal kínálja nyomtatóját a Canon
Infovilág

A japán gyártó szerint az újratölthető tintatartályok 7000 színes, fekete-fehér nyomtatás esetében pedig 6000 oldal maximális nyomtatási kapacitást[1] kínálnak, emellett egy oldal nyomtatási költsége kiváló minőség mellett is rendkívül alacsony. A pigment alapú fekete tintákkal a szöveg élesen és tisztán jelenik meg, a színes vízbázisú dye-tintákkal pedig élénk színhatású dokumentumok és fényképek nyomtathatók.

A nagy mennyiségű másolást, faxolást és lapolvasást a Pixma G4400 húszlapos automatikus dokumentumadagolóval támogatja a több oldalas anyagok gyors és egyszerű másolását, illetve beolvasását segítendő.

A készülék újdonsága még, hogy 10×15 cm-es szegély nélküli, és 13×13 cm-es (5x5”) négyzet alakú nyomatokat is tud készíteni.

Az egyszerű használat és a gyorsaság érdekében az elölről hozzáférhető, beépített tintatartályban azonnal ellenőrizhető a tintaszint. Újratöltéskor az LCD-kijelző utasításokat ad a beállításhoz, a csatlakoztatáshoz, és nyugtázza a helyes tintafeltöltést.

A Pixma G4400 WiFi kapcsolatra képes, így támogatja az Apple Airprint, a Mopria for Android technológát, és kompatibilis a Windows 10 Mobile, az iOS és Android rendszerekkel az ingyenes Canon Print szoftver által.



[1] Az oldalkapacitás a Canon egyedi tesztelési eljárásán alapuló érték, amelyet az ISO/IEC 24712 táblázat alapján, a kezdeti beállítást követően csere-tintatartályokkal végzett folyamatos nyomtatás szimulálásával határoztak meg. Az oldalkapacitások nem vonhatók össze.

Címkék