Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Dollármilliárdos fölvásárlás: beolvad a HP-be a Samsung nyomtatógyártása

Infovilág

A színes üzleti nyomtatást újraértelmező eszközök gazdaságos üzemeltetést és karbantartást szavatolnak, a legmagasabb szintű biztonsági megoldásokkal és teljesítménnyel. Az új paletta – köztük három PageWide és 13 LaserJet nyomtató – összesen 54 különböző termékként vásárolható meg személyre szabható kiegészítő szolgáltatásokkal, mint például a lyukasztó vagy a nagy kapacitású tűzőegység és dokumentumgyűjtő.

A HP PageWide Enterprise és Pro megfizethető színes nyomtatással és – ígéri a gyártó – a kategória legjobb nyomtatási sebességével érkezik; az újdonságok energiafogyasztása pedig a lézernyomtatókénál is kedvezőbb. A nyomtatók és multifunkciós eszközök percenként 40–60 oldal nyomtatásra képesek, ami a General Office módban elérheti a percenként 80 oldalt is. A HP PageWide Pro a jövő tavasztól, a HP PageWide Enterprise készülékek pedig fél évvel később jelennek meg a kínálatban. 

A HP jövő tavasszal megjelenő LaserJet Managed MFP multifunkciós nyomtatók színes vagy fekete-fehér nyomtatásra, valamint percenként 22–60 lap közötti nyomtatási sebességre képesek.

A karbantartási költségek látványos csökkentését, az esetleges szervizelési időszakok rövidítését szolgálja a HP Smart Device Services (SDS) szolgáltatáscsomagja, amely nemcsak figyeli, hanem diagnosztizálja is a készülékek állapotát. A rendszer felhő alapú alkalmazásokból és helyi érzékelőkből áll, képes a többi közt előre jelezni az esetleges hibát, illetve segít megelőzni az idő előtti alkatrész-, toner- vagy festékpatroncserét. Az SDS egyaránt támogatja az A3 LaserJet, az A3 PageWide Enterprise és Pro platformot is továbbá kompatibilis az előző HP-modellekkel, a FutureSmart nyomtatókkal és multifunkciós (MFP) készülékekkel is.

A kiemelkedő adatbiztonság kulcsfontosságú szerepet játszott a HP új A3 multifunkciós készülékei tervezésekor. A HP PageWide és LaserJet Enterprise eszközök olyan biztonsági funkciókkal rendelkeznek, mint a Sure Start, a működés közbeni állandó belépésjelző és a Whitelisting. Mindezek – állítja a gyártó – a világ legbiztonságosabb nyomtatóivá teszik ezeket a készülékeket.

Címkék