Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Invitech: új márka, új cég az üzleti távközlési piacon

Invitech: új márka, új cég az üzleti távközlési piacon
Infovilág

Az üzletág júliustól társasági formában, Invitech Megoldások Zrt.-ként támogatja több mint 6000 közép- és nagyvállalati, intézményi, valamint nagykereskedelmi partnerét üzleti céljainak elérésében – az ország teljes területén.

Az Invitel Csoport egy sor lépést tett a múlt másfél évben, hogy a gyorsan változó infokommunikációs piacon tovább erősítse ügyfél-központú működését. Ennek a folyamatnak következő lépéseként júliustól két fő, önálló jogi személlyé alakul át az Invitel Távközlési Zrt. Változatlan vezetéssel és tulajdonosi háttérrel működik a továbbiakban a vállalati és nagykereskedelmi üzletág (Invitech Megoldások Zrt.), valamint a lakossági és kisvállalati üzletág (Invitel Távközlési Zrt.) is. Az Invitech Solutions az Invitel Csoport infotechnológiai szolgáltatója a közepes és nagyvállalati, továbbá intézményi és nagykereskedelmi partnerek számára.

Az Invitech Solutions kezdettől a hazai integrált távközlési és informatikai piac második nagy szereplője, több mint 20 milliárd forint éves árbevétellel. A száz nagy hazai település mindegyikét, az 500 nagy cég négyötödét szolgálja ki saját hálózattal. Több mint 9000 kilométeres, az országot behálózó optikai gerinccel, 11 nemzetközi határkeresztező összeköttetéssel rendelkezik. Az Invitech Solutions adatközponti infrastruktúrája négy, összesen 3000 négyzetméter területű, budapesti telephelyű létesítményére épül. A társaság mintegy 500 hálózati, informatikai és további szakembere szolgálja ki a 6000 közép- és nagyvállalati, intézményi és nagykereskedelmi ügyfelet.

Címkék