Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A gyors digitális átalakulás eszköze a K5 felhőszolgáltatás

A gyors digitális átalakulás eszköze a K5 felhőszolgáltatás
Infovilág

A Fujitsu új felhőszolgáltatása gyorsítja az alkalmazásfejlesztést, és egyszerre szavatolja a nagyvállalati rendszerek megbízhatóságát, teljesítményét, skálázhatóságát és a nyílt forráskódú felhő-technológia gazdaságosságát.

A K5 a Fujitsu MetaArc digitális üzleti platformjának fontos eleme, amely átfogó technológiacsomaggal támogatja a szervezeteket a felhővel natív módon kompatibilis – „gyors IT” vagy Systems of Engagement (SoE) – alkalmazások fejlesztésében és bevezetésében. Ezzel együtt a K5 használói hagyományos – „robusztus IT” vagy Systems of Record (SoR) – megoldásaikból is a maximumot hozhatják ki az új felhőalkalmazásokkal végrehajtott tökéletes és egységes integrációnak köszönhetően.

A MetaArc platform gyors ütemű alkalmazásfejlesztést szolgálja, ezzel is ösztönzi az innovációt. A minden eddiginél gyorsabb fejlesztés pedig új értéket teremt a meglévő nagyvállalati IT-szolgáltatások digitalizálásán keresztül, ami segíti az új hibrid IT-környezetek gyors és sikeres integrációját.

A Fujitsu máris megkezdte saját belső IT-környezete átalakítását. A lehető leggyorsabb megtérülés céljából maga is igyekszik kiaknázni a régebbi rendszerekben rejlő előnyöket. Az átalakítás részeként 640 üzleti rendszerét és 13 ezernél is több szerverét állítja át a K5 platformra. Ezzel párhuzamosan a Fujitsu a nyílt forráskódú közösség rendelkezésére bocsátja szoftverfejlesztési szakértelmét az OpenStack nagyvállalati kategóriájú funkcióinak fejlesztéséhez.

 

Címkék