Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Jótékonysági szóvivőbál szakmai kitüntetésekkel

Jótékonysági szóvivőbál szakmai kitüntetésekkel
Infovilág

A jó személyes kapcsolatok a mindennapi szakmai együttműködést is segítik, s ennek nemcsak maguk a szóvivők, hanem az újságírók, illetve a széles nyilvánosság is hasznát látják. A bál bevételét az egyesület hagyományosan közhasznú célra ajánlja fel, részben leukémiás gyermekek javára, részben pedig a Magyar Nyelvőr Alapítvány támogatására.

A szóvivőbál a szakmai teljesítmények értékelésére is alkalmat kínál: ilyenkor adják át az egyesület díjait, így a Szavak Embere díjat, a Hiteles Tájékoztatásért díjat, illetve a Dr. Lasz György rendészeti kommunikációs díjat. Az idei díjazottak:

a Szavak Embere Díj kitüntetettje Révészné Petró Zsuzsa, a Nyíregyházi Állatpark osztályvezető szóvivője;

a Hiteles Tájékoztatásért díjjal az Afrikai–Magyar Egyesület munkáját ismerik el;

a rendészeti kommunikációban elért teljesítményeket elismerő Dr. Lasz György rendészeti kommunikációs díjat Hajdu Márton tűzoltó alezredes, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője kapja;

a Szóvivők Médiadíját ez alkalommal Bombera Krisztina (ATV), Novák András (Globo TV), Rabb Ferenc (Hír TV), Sipos Dávid Günther (Petőfi Rádió) érdemelte ki.

Az egyesület elnöke további elismeréseket ad át Lovász Sándornak, a Gyulai Pálinkafesztivál ötletgazdájának, Regőczi Attilának, a Magyar Borok Útja Rally szervezőjének, Tóth Károlynak, a MÚOSZ volt elnökének, valamint Laskóy Ágnesnek, az egyesület főtitkárának és Kertész Dóra Ivettnek, az egyesület titkárának.

A Szavak Embere díj és a Hiteles Tájékoztatásért díj azért is különleges, mert tárgyi valójukban a neves szobrászművész, Gáll Gregor alkotásai, tehát értékes műremekeknek számít.

Címkék