Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. május 14. Az év 135. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739417. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Okosfényképező: VIBE S1 Lite telefonnal

Okosfényképező: VIBE S1 Lite telefonnal
Infovilág

(Kép: canditech.in)Nem minden ígéretes fotótéma esetében jók a fényviszonyok, és néha a tökéletes önarcképet is gyenge fényben kell elkészíteni. Ezért a Lenovo VIBE S1 Lite-ot 8 megapixeles, a torzítás teljes kiküszöbölése végett 5 részből álló objektívvel ellátott előlapi kamerával, Sony képérzékelővel, valamint a fénymennyiséget növelő, beépített szelfi-vakuval látta el. A panoráma szelfi funkcióval ön-csoportkép készíthető. Van a telefonnak még 13 megapixeles PDAF hátlapi kamerája, valamint kettős LED CCT hátsó vakuja is, hogy még tökéletesebbek legyenek a felvételek.

A sokféle szórakoztatásra tervezett VIBE S1-et 5 hüvelykes, széles betekintési szögű Full HD-kijelzővel látta el a gyártó. Telefonját a Lenovo úgy tervezte meg, hogy kezelni tudja a streaminget, a letöltéseket és a többfeladatos működtetést, köszönhetően a 64 bites, nyolcmagos, 1,3 GHz-es MTK 6753 processzornak és az LTE kapcsolatnak. A 16 GB-os beépített memória microSD kártyával akár 32 GB-tal bővíthető.

A telefonálásra is alkalmas okos fényképező fém keretével és az ergonomikusan ívelt hátlapjával kényelmessé teszi a készülék kezelését.

Címkék