Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Mikulás és krampusz az állatkert kapujában

Mikulás és krampusz az állatkert kapujában
Infovilág

Kép: Bagosi Zoltán.December 5-én és 6-án a gyerekek az állatkerti Mikulással találkozhatnak, aki – a krampusszal együtt – mindkét nap apró ajándékokkal várja őket. December 15-től 23-ig tart az Állatkerti Alapítvány karácsonyi örökbefogadási akciója. Egy-egy állat jelképes örökbefogadása az ajándékozott számára kedves karácsonyi meglepetés lehet, s egyúttal nemes célokat is szolgál. Éppen ezért sokan élnek is ezzel a lehetőséggel. Az alapítvány díszes karácsonyi oklevelet állít ki az örökbefogadásról, és további kedvezményeket és meglepetéseket is kínál. Emellett az alapítvány által fenntartott állatkerti ajándékboltban az ország legnagyobb plüssállat-kínálatából lehet válogatni.

December 11-től 23-ig Budapest három bevásárló-központjában (Arena Plaza, Árkád, Mammut II.) kihelyezett standja is lesz az alapítványnak, és természetesen az interneten keresztül is örökbe lehet fogadni az állatkert lakóit.

További lehetséges ajándékötlet: az állatkerti éves bérlet, amihez adventi akció kapcsolódik. Azok ugyanis, akik december 23-ig az Állatkerti Alapítvány irodájában az idén lejárt, valamint frissen vásárolt új bérletüket együttesen bemutatják, egy állat jelképes örökbefogadását ajándékba kapják.

 

Címkék