Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2024. május 22. Az év 143. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739425. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Reklám helyett ügyfélszolgálatot!

Reklám helyett ügyfélszolgálatot!
Infovilág

…hanem mert nem volt, aki a 12,03-kor (lásd mellékelt kép) a sorszám-automata által adott bilétát elfogadható, mondjuk, 10 perc várakozási idő után átvegye. A számlabefizetés céljából nyomtatott 139. számú bilétát tartogatván, 22 perc elteltével megkérdeztem az egyik ügyfélszolgálati munkatárstól, hogy meddig kell még várnom. Ha állt volna, széttárta volna a karját, és úgy mondta volna: „Nem tudom…tessék körülnézni, mindössze négyen vagyunk…mindenféle üggyel kell foglalkoznunk, kérem, várjon türelemmel…” (A bemutatóteremben akkor rajtam kívül négyen várakoztak.)

A türelmem a 38. percben fogyott el, és ugyanabban a pillanatban megjelent a kijelzőn a számom, valamint a kellemes gépi hang is fölkért, hogy „A 139. sorszámmal várakozó ügyfelünk fáradjon a…pulthoz”.

Fáradtam, bosszúsan, miután közben forgalmat generáltam a Telenornak, mert kénytelen voltam lemondani egy megbeszélést.

Mélyen tisztelt Telenor! Úgy vélem, sem Neked (miután a társaság mindenkit tegez, gondolom, visszategezhetem), sem más szolgáltatónak nincs joga ahhoz, hogy az ügyfelet 38 percig várakoztasd azért, hogy fizessen Neked. Meg egyáltalán: micsoda ügyfélszolgálat az, amelyik képtelen legföljebb 10 perc várakozás után magához szólítani azt, aki a Te érdekedben (is) pultodhoz kíván járulni?!

Az ügyfélkiszolgálás gyorsítására javasolom:

  1. 1.) állíts be egy pénztárt, ahol mindenekelőtt a számlabefizetést meg az egyenlegfeltöltést intézheti a kedves ügyfeled;
  2. 2.) hirdesd, reklámozd magad kevesebbet, hogy még néhány ügyintéző felvételére, foglalkoztatására költhesd a pénzedet.

Meglásd, megéri: a legjobb reklám az elégedett ügyfél.   

Címkék