Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Erősítheti a tiszta versenyt az NMHH sebességmérője

Erősítheti a tiszta versenyt az NMHH sebességmérője
Infovilág

A www.szelessav.net pártatlan sebességmérő oldal eredményei alapján a DIGI le- és feltöltési sebessége messze felülmúlja a többi piaci szereplőnél mért adatokat. A dinamikusan fejlődő telekommunikációs szolgáltató, miután 2014 nyarán bevezette Magyarország leggyorsabb, 1000/200 Mb/mp sebességű lakossági internetét, az elmúlt időszakban kétszer is látványosan megnövelte csomagjaihoz tartozó le- és feltöltési sebességét, ezáltal is biztosítva, hogy ügyfelei minél magasabb minőségű szolgáltatást kapjanak továbbra is versenyképes árakon.

A most elérhető legkisebb optikai szálas DIGINet csomag 100/50 Mbps sebességet kínál. A jelenleg közel 357 000 internet-előfizetést kiszolgáló DIGI hálózatának közel 95%-a optikai.

A szolgáltató a hálózatát nem csak minőségben, de területi lefedettségben is folyamatosan bővíti: új hálózatot helyezett üzembe a többi között Budapest XV., XVI., XVII., XVIII., XX. kerületében, Szada, Erdőkertes, Százhalombatta Ófalu területén.

A DIGI arra törekszik, hogy az országok „sebességlistáján” minél előkelőbb helyet érjen el Magyarország – írja sajtóközleményében Kállai Annamária, a DIGI marketingvezetője.

Címkék