Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Nagy mosoly, 2015 – fotópályázat

Nagy mosoly, 2015 – fotópályázat
Infovilág

Az első helyezett: Fenyves Eszter.Az első alkalommal megrendezett „NagyMosoly2015” fotópályázatot július 1-én hirdették meg a szervezők. Összesen 200 pályamű érkezett. A közönség díját egy szelfiző (önmagáról fényképet készítő) 17 éves lány nyerte el, aki egy delfinnel fotózta le önmagát.

A fotópályázat a nyári mosolygós élményekre épült, a cél az volt, hogy összegyűjtse és bemutassa a nyári kalandokat és élményeket. A pályázatra bárki nevezhette a mosolyát, élményeit és kalandjait bemutató képeket – az Instagramról, a Facebook-ról és a Twitter-ről is. Nem egészen három hét alatt 200 kép érkezett elektronikusan, és több mint 12 ezer látogató tekintette meg a fotókat a pályázat internetcímén.

Farkas Gábriel Frank Sinatrát idézte meg kellemes hangjával.A fotópályázat zsűrije: a magyar ralibajnok Kőváry Barna, továbbá Alexy Vivien, a Budapest with us blog szerzője és Gacsádi Albert fotográfus. A kiállítás megnyitóján szvingtáncokat is bemutattak, ésFarkas GáborGábriel énekelt. 

A díjazottak között 150 ezer forint értékben élményajándékot osztott szét a játékot szervező NagyNap.hu, az ajándékozás szakértője. A zsűri által kiválasztott legjobb tíz kép és a közönségszavazás nyertes fotói megtekinthetők a Három Hét Galériában, augusztus közepétől pedig a Big Day Kft. irodájában,a budapesti, VI. kerületi, Révay utca 10-ben.

Az I. helyezett Fenyvesi Eszter 17 éves diák lett, rendkívüli művészi érzéke az egyszerűnek tűnő selfie-ben megmutatkozott, amellyel végül elnyerte a zsűri egyöntetű tetszését. Nyereménye: kutyafogat-hajtás a Mátrában, valamint egy szabadon választható ajándék a webáruház kínálatából. A fogatot az Európa-bajnok Hering Tamás vezeti. 

Címkék