Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Föléled a Technics márka – Panasonic-pénzek a 4K technológiára

Föléled a Technics márka – Panasonic-pénzek a 4K technológiára
Infovilág

Nagy figyelmet szentelt a japán világcég a Technics márka újjáélesztésének, melynek termékei hamarosan a boltokba is megérkeznek.

A Panasonic fejlett fototechnikai megoldásait – a GH4, TZ60, FZ1000 (2014) és LX100. GM5 és FT6 (2015) jelű fényképezőket sorra díjazták a TIPA és az EISA független szakértői. Nemzetközi elismerésben részesült a Panasonic számos más tevékenysége is, a többi között a „Best Global Green Brands“ értékelés szerint a világ leginkább környezetbarát technológiai márkájává lépett elő. – A Panasonic éves szakmai ösztöndíjprogramja a felsőoktatásban tanulókat segíti abban, hogy szakmájukban a legjobbá válhassanak.

A Panasonic legújabb fejlesztéseit a cég éves konferenciáján mutatták be. Különösen nagy figyelmet keltettetek szakmai körökben a tökéletes képminőséget, használóbarát, testre szabható kezelőfelületet és 4K technológiát kínáló VIErA 4K Ultra HD tévékészülékek. Nemsokára megjelennek az ívelt modellek is. A háztartássokról sem feledkezik el a gyártó: bemutatta a több célú-rendeltetésű Multicooker főzőedényt, amely az egészséges táplálkozást szolgálja, miután megőrzi a vitaminokat. Az AutoCare funkciójú mosógépek különösen takarékosak (ekként környezetbarátok is), mivel optimalizálják a mosás időtartamát.

Címkék