Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. június 2. Az év 154. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739436. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Itthon és külföldön 4G-vel is szolgálja ügyfeleit

Itthon és külföldön 4G-vel is szolgálja ügyfeleit
Infovilág

A Telekom külföldre látogató ügyfelei alapvetően a mobilinternet gyorsaságában tapasztalnak majd kedvező változást.* A 4G adatroaming-szolgáltatás a Telekom azon ügyfelei számára érhető el, akik külföldi netezéshez valamilyen Telekom-roaming adatdíjcsomagot rendelnek, és ezzel egyidejűleg itthon is 4G-képes díjcsomaggal és készülékkel rendelkeznek. Az automatikusan elérhető változás a Telekom lakossági, kis- és középvállalati, valamint nagyvállalati ügyfeleit is érinti.

A Telekom szerződött partnereinek hazánkba látogató előfizetői – alkalmas készülékkel és szolgáltatással – nálunk is kapcsolódhatnak a Telekom 4G-hálózatára, amely jelenleg az ország jó háromnegyedén elérhető – kültéren.

Az ügyfelek a mindenkori 4G adatroaming elérhetőségéről a www.telekom.hu címen és a telefonos ügyfélszolgálaton tájékozódhatnak.

*   A tapasztalható sebesség függ továbbá az adott ponton elérhető, a technológia által biztosított maximális sebességtől, a domborzati viszonyoktól, továbbá attól, hogy hányan használják a szolgáltatást az adott cellában az adott pillanatban, valamint az adott hálózat, a használt készülék és hazai díjcsomag képességeitől.

Címkék