Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

CarFi: 4G LTE-képes mobil hotspot autókba

CarFi: 4G LTE-képes mobil hotspot autókba
Infovilág

A Huawei a termék bemutatását segítendő négyszáz autóban helyezett el Huawei CarFi-t Barcelonában, a Mobile World Congress (MWC) idejére. A Huawei CarFi segítségével akár tíz utas is képes egyszerre, egy időben a gyors és egyszerű hálózati kapcsolódásra.

A készülék az autóvezetők számára olyan praktikus funkciók használatához kínál internet-hozzáférést, mint a parkolást segítő rendszer, a segélyhívó, a gépjármű problémáinak diagnosztizálása, kihangosítható beszédfelismerő funkció, valós idejű autópálya-körülmények és a vezető viselkedési mintájának biztonságot szolgáló felismerése.

A CarFi automatikusan kikapcsol, ha nincs WiFi-kompatibilis eszköz a közelében, ugyanakkor még így is alkalmas más elektronikus készülékek töltésére, ha az autó működik.

A Huawei CarFi a szivargyújtóba vagy autós töltőaljzatba illesztve működik, és „plug and play” funkciójának köszönhetően csatlakozás után azonnal használatra kész. Gombnyomással bekapcsolható, vagy Android- és iOS-rendszerű okostelefonokra letölthető „Huawei Hilink” alkalmazással, „távirányítással” is lehetséges. A CarFi kiváló minőségű fa mintázatú szénszálas anyagokból készült, tehát szerfölött tartós. 

Címkék